vineri, 14 septembrie 2007

Se apropie bilantul

Toamna-i aici, insa, imediat, va sta pe picior de plecare si, vom constata iar, uimiti inadins, ca miroase a iarna si s-a cam dus si 2007. Pentru ca, totusi, a mai ramas ceva stres de consumat pana la planurile relaxate de dupa Craciun, vom pune pe tapetul blogului o tema numai buna de antren: Semnele Anului.
Din 15 octombrie dam liber la postari de proiecte pe acest blog, intru' mandria facatorilor si curiozitatea(foarte atent mascata) a colegilor lor de breasla. Ma rog, vorba vine, postarea nu e chiar "la liber", in sensul ca noi vom plasa fotografiile si textele descriptive ale proiectelor. Mizam, ca de obicei, pe bunavointa voastra de a ne trimite cele mai dragi, solicitante, profitabile, irepetabile proiecte pe care le-ati dus la bun sfarsit de-a lungul acestui an. Adresa o stiti: redactie@universign.ro

Fiti generosi cu voi, laudati-va cu ce stiti sa mesteriti. Fiti si exigenti si alegeti proiectele ce vor fi ilustrate cu discernamant. Fiti generosi cu ai vostri concurenti, lasati mandria la birou si recunoasteti-le meritele facand comentarii pozitive pe blog. Fiti totodata exigenti cu lucrurile facute de mantuiala si afirmati-le fara rezerve. Fiti liberi, in definitiv, de-aia am pus la cale blog-ul asta.

Niciun comentariu: