vineri, 1 februarie 2008

Sa auzim numai de bine


La CERF 2007, Trusteam a produs stand-ul Romtelecom, stand care s-a bucurat de un real succes. Intr-un spatiu original, au fost transpuse in realitate imaginile de vis din spotul TV. Spatiul a fost impartit in doua zone specifice, dedicate brandurilor Dolce si ClickNet. Stand-ul a impresionat prin cele 96 de umbrele din spandex, albe si printate, prevazute cu tuburi din care ploua cu lumina cu neon, display-urile atipice confectionate din flori, blana si lamai de la zona Dolce, coturile din fibra de sticla in care au fost montate laptop-uri si biciletele inaripate, de la zona Clicknet. Spectaculozitatea proiectului, precizia si finetea cu care au fost realizate multitudinea detaliilor decorului Romtelecom, certifica inca o data deviza Trusteam “You dream it, we make it !” si inscrie cu brio acest proiect in categoria semnelor anului.De mentionat faptul ca lucrarea a fost finalizata si predata beneficiarului cu 28 ore inainte de inceperea evenimentului.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ma intereseaza daca puteti sa divulgati cine a gandit proiectul

Anonim spunea...

eu personal nu inteleg nimic din elementele standului

Anonim spunea...

Acum un an si ceva contul Dolce era la headvertising. Nu stiu daca tot ei sunt "responsabili" si de zona de BTL. Poate ne spun totusi cei de la Trusteam daca au lucrat cu agentia sau e proiectul lor...

Anonim spunea...

Într-adevar, un stand cam incarcat. Dar poate ca tocmai aici sta meritul producatorului. Nu-i usor sa fii responsabil de atatea detalii, o spun din proprie experienta.

Anonim spunea...

foarte amuzanta sublinierea legata de termenul de livrare- cu 28 de ore inainte- si?!?

Anonim spunea...

ca de fiecare data, si la aceasta lucrare rezervata doar somitatilor cu masterat in abtibilduri, trusteam a depasit orice asteptare la recolta de flori, blana si lamai.

Anonim spunea...

nu am inteles cum vine treaba cu ploaia care vine din umbrele... parca umbrela e sa te apere de ploaie... oricum nu conteaza, asta e treaba celor de la creatie. Umbrelele par, insa, foarte bine facute. Sunt curios daca au adaptat mecanisme sau au indoit sarme pana la loc comanda.