vineri, 15 februarie 2008

Display Gonflabil „Click”


În martie 2007 Aztec Inflatables a realizat pentru ziarul Click 10 lucrări gonflabile cu aer continuu.Produsul gonflabil este realizat din material PVC cu rezistenţă mecanică şi la umiditate ridicată şi material textil peliculizat cu protecţie UV. Personalizarea s-a realizat prin serigrafie şi imprimare digitală, cu cerneluri mild solvent, având o garanţie de 3 ani la expunere outdoor. Producţia elementelor componente textile/PVC s-a realizat cu ajutorul unui cutter-ploter de 2.5m lăţime/10m lungime, iar asamblarea acestora a fost executată prin coasere.Produsul funcţionează pe bază de presurizare continuă cu aer rece, fiind necesară permanent o sursă de curent (priză sau generator); consum: 260W.
Sistemul de ancorare este realizat în 40 de puncte, montarea fiind posibilă atât pe iarbă, pământ, nisip (cu ancore de metal), cât şi pe asfalt, ciment sau piatră cubică (cu dibluri sau conexpanduri), în plan orizontal.Produsul gonflabil dispune de un sistem de iluminare interioară alcătuit din 4 lămpi, asigurându-se astfel expunere 24h din 24. Termenul de execuţie a fost de 6 săptămâni pentru toate cele 10 bucăţi, iar produsele au fost amplasate în diverse staţii Rompetrol din ţară; pe parcursul anului 2007 produsele au fost mutate de la o staţie la alta şi continuă să fie expuse şi în momentul de faţă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mi-a placut chestia cu iluminarea interioara, trebuie sa arate ok pentru un gonflabil. astea de obicei sunt prafuite si terne.

Anonim spunea...

sunt curios cum au fost expuse in benzinarii, ca in poza arata cat un bloc cu trei etaje. dar la cat de kitchoase sunt rompetrolurile nu ma mai mira nimic.

Anonim spunea...

ma intereseaza numarul doamnei care sprijina semnu'. are un aer de specialista in gonflabile si nu stii niciodata cand ai nevoie de una.