marți, 29 ianuarie 2008

Alint de levantica si iasomie




In luna decembrie am putut admira cu totii in Bucuresti, cateva panouri outdoor special, create de Trusteam, pentru campania Dero Surf cu alint de levantica si iasomie. Panoul replica un camp de cultura cu flori de levantica in asociere directa cu noul pachet de Dero Surf. Trusteam a creat/executat pentru Dero Levantica si proiecte indoor ce au fost expuse in marile centre comerciale sub forma unor pungi transparente de Dero de dimensiuni 1.7 x 1.1 x 0.7 m continand flori de levantica si iasomie.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar o lucrare demna de semnele anului. Merita felicitati toti: client, agentie, producator. si nu neaparat in ordinea asta:)) Bvo!

Anonim spunea...

asa da, domnilor. o incantare numai sa te uiti la un astfel de semn. la mai multe!

Anonim spunea...

ori il iubiti pe bazno, ori v-a platit sa-l slaviti, ori ati ramas fideli lu dero de pe vremea lu ceashca. nu zic, recunosc ca lucrarea e misto, cred ca de-aia a si pus-o bazno aici, ca murea de oftica cand vedea standurile lu' greaca...

Anonim spunea...

nu stiu cine moare de oftica de fapt domnu' signfucker... pardon :D

Anonim spunea...

Chiar eram curios sa stiu cine a executat lucrarea asta. Am vazut un billboard prin noiembrie in centru si chiar iti atragea atentia.

Anonim spunea...

cred ca oricine si-ar fi dorit sa faca lucrarea de fata din cauza asta s-au incins si spiritele dar sa fim cinstiti rolul principal l-a avut designerul producatorul n-a facut decat sa execute

Anonim spunea...

nu-i asha simplu cu executia. e adevarat, proiectul e generos dar il poti face prashtie daca nu te pricepi. Am vazut si eu outdoor-ul si e bine legat. Pe mine ma intereseaza mai mult detaliile tehnice. Sa ne spuna si noua producatorul din ce sunt facute florile. Si faldurile alea din ce sunt facute? mocheta?

Anonim spunea...

prietene mai bine mergi direct la bazno, sunt convins ca de-abia asteapta sa-ti dea niste lectii de pus mocheta pe magheru. cu putin noroc poate ti le da moka.

Anonim spunea...

Materialul folosit acolo pare o catifea speciala. Cel putin asa mi s-a parut din mersul masinii, iar florile cred ca au fost facute prin lucru manual.