miercuri, 12 decembrie 2007

Pahar Nescafe

Unul dintre proiectele speciale outdoor din 2007 este display-ul cu pahar Nescafe montat pe o cladire situata pe Bd. Magheru din Bucuresti. Proiectul, executat in intregime de Wind 94, a avut trei componente principale: un banner cu lungimea de 19m, montat pe cladire pe un cadru metalic, doua personaje decupate dintr-un material rigid, plasate deasupra bannerului si piesa principala, paharul tridimensional de frappe Nescafe care a fost executat astfel incat sa reproduca cat mai plastic tot ceea ce inseamna un frappe, inclusiv spuma si nelipsitul pai.

4 comentarii:

Anonim spunea...

baaa, nu stiu de ce oare da toate semnele de pe coltul ala au un aer obosit. i-o fi venit cuiva apa-n gura benoclandu-se din masina la cafeaua de carton?

Anonim spunea...

...makere, stii care e treaba? daca trantesti o chestie care iese de pe billboard sau banner se cheama ca ai avut o abordare creativa si originala si... gata, tzushti la semnele anului. Mai bine se ingrijeau de textul de prezentare ca e vai si amar (sa reproduca cat mai plastic?) Apropos, redactia nu zice nimik? lasa cacofoniile asa in voie sa invadeze blogu'?

Anonim spunea...

am impresia ca semnografu este un domn din vreo agentie de publicitate plina de idei, dar care n-a reusit sa inscrie la proiectul asta, cu toate ca i-o fi trecut prin mana...

Anonim spunea...

redactia isi face mea culpa pentru cacofonia strecurata si va multumeste pentru `agerimea` comentariilor