joi, 22 noiembrie 2007

Nescafe Pillars


Ideea proiectului implementat de Media & Advertising a urmarit aducerea in mijlocul peisajului urban bucurestean a unei cani aburinde de Nescafe. Realizarea a constat din replicarea la scara a unei cani si includerea intr-un suport publicitar cilindric amplasat intr-o locatie ultracentrala. "Aburul" este realizat cu o masina profesionala cu flux controlat de o automatizare special conceputa. Spectaculozitatea proiectului este pe timp de noapte.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mare lucrare!!! Ati tras un autocolant si ati lipit o toarta pe o structura de-a gata si uite semnul anului. Inginerie curata, n-am ce zice...

Anonim spunea...

in loc sa tragi... cu comentarii de pe margine mai bine baga si tu niste lucrari dac te dai mare signmaker. Eu zic ca e ingenioasa lucrarea, cu atat mai mult cu cat cu putin au facut un semn frumos.

Anonim spunea...

Nu ma dau mare signmaker dar pot sa fac diferenta intre o lucrare de artificiu impinsa in fata de numele clientului si una unde producatorul arata ce poate. Nessu' asta-i fix o fredonare pe un buget baban. Parerea mea. Si o sa-mi scot si lucrarile la parada, asa, d-al draku.

Anonim spunea...

era fain daca se putea folosi drept cabina telefonica :)